ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου
A L U M E K


 

Πιστοποιημένος κατασκευαστής Europa & Alumil

Χαρίστε στο χώρο σας αισθητική, ασφάλεια και μόνωση !

 

| ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Στην επιχείρησή ALUMEK θα βρείτε κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά σε μοναδικές τιμές και σε ασυναγώνιστη ποιότητα. Εξοικονομήστε ενέργεια αλλά και χρήματα, προσφέροντας θερμομόνωση στο χώρο σας. Αλλάζοντας τα παλιά σας κουφώματα με ενεργειακά, πετυχαίνετε έως και 30% οικονομία σε θέρμανση και ψύξη!


Τα συνθετικά κουφώματα PVC αποδεικνύονται ως μία από τις πλέον έξυπνες κινήσεις όλων εκείνων που αναζητούν αξιοπιστία και άριστη αποτελεσματικότητα, σε πολύ καλές τιμές. Στην Ελλάδα, όπως και στην Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται αλματώδης αύξηση της ζήτησης τους, αφού παρουσιάζουν πληθώρα επιθυμητών χαρακτηριστικών. Δεν είναι τυχαίο ότι σε χώρες οπού έχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια του χειμώνα η μοναδική αξιόπιστη προστασία από της θερμοκρασίες αυτές είναι τα συνθετικά κουφώματα.

 

| ΡΟΛΑ
Επικαθήμενα & εξωτερικά ρολά

 

| ΣΙΤΕΣ
Κάθετες, Συρόμενες, Ανοιγόμενες, Plisse, Free, Συρόμενα τελάρα​

 

 

H εταιρεία ALUMEK με έδρα τον Άγιο Στέφανο Αττικής, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες διέλασης αλουμινίου και έτσι έχουμε την επιλογή πάνω σε μεγάλη ποικιλία προφίλ. Επιλέγουμε την κατάλληλη εταιρεία με βάση τις ανάγκες του πελάτη μας.

 

Εξυπηρετούμε τον Άγιο Στέφανο, τα Βόρεια Προάστια και όλη την Αθήνα.

 

Στο μενού φωτογραφίες έχετε την δυνατότητα να δείτε δείγματα των κατασκευών μας.